Koprčani vodili od prve do zadnje minute

Varovanci Uroša Rapotca so preloženo tekmo 12. kroga pričeli za odtenek bolje od nasprotnika, ki pa se je kmalu izkazal z nepopustljivostjo. Koprčani so bili večji del polčasa v prednosti, vendar so jo borbeni gostje kar šestkrat izničili. Nazadnje so domači bolje odigrali končnico prvega dela in si priborili najvišjo prednost treh golov.



 Foto: Zdravko Primožič/FPA
Foto: Zdravko Primožič/FPA

KOPER > Rokometaši iz Posavja so odgovorili na pričetku drugega polčasa in hitro spet izenačili. Koprčani so tokrat igrali nekoliko slabše kot običajno in tako je izid ostal nedoločen vse do 45. minute, ko je domača klop morala vzeti minuto odmora. Šele potem so koprski igralci spet strnili vrste, ponovno prišli do prednosti treh zadetkov in razliko zanesljivo zadržali do konca tekme. “Za nami je težka tekma, ki pa smo jo tudi pričakovali. V prvem polčasu nam ni uspelo priigrati večje razlike. Nekako nismo bili pravi v obrambi, premalo je bilo borbenosti in agresivnosti. Napake moramo ta teden odpraviti in se osredotočiti na gostovanje Velenjčanov,” je po koncu dvoboja povedal Matevž Žagar.

* Dvorana Bonfika, brez gledalcev, sodnika: Žibret in Teršek.

* Koper: Jelovčan, Logar, Štavar, Slatinek-Jovičič, Žagar 6, Pavlović, Poklar 8 (5), Konjević, Moljk 2, Smolnik 2, Muminović, Sanabor, Marič 3, Makuc 2, Kete 2, Breznikar 3.

* Dobova: Leben, Bradeško, Abramović, Dragan 2, Seferović, Matjašič, Jezernik 1, Kovačec 4 (2), Košir 3, Mladkovič, Ferenčak, Šešić 7, Raguž 3, Štarkl, Mijušković, Šibanc 6.

* Sedemmetrovke: Koper 5 (5), Dobova 4 (2).

* Izključitve: Koper 8, Dobova 8 minut.

* Rdeči karton: /.


Najbolj brano