Trije novi voditelji z novimi oddajami

Kljub časom, ki niso ravno najbolj naklonjeni bogatenju televizijskega programa z novimi oddajami, so se na Pop TV odločili prav za slednje. Televizijske gledalce bodo ob koncih tedna skušali pritegniti pred male ekrane s tremi novimi oddajami, ki jih bosta vodili dve prepoznavni medijski osebnosti in voditelj, ki ga kamere že dolgo niso zasledovale.

Nika Ambrožič Urbas Foto: POP TV
Nika Ambrožič Urbas Foto: POP TV

LJUBLJANA > Nove oddaje se bodo dotikale raznovrstnih tem življenjskega vsakdana: od tega, kako kakovostno preživljati prosti čas, izboljšati svoje zdravje in dobro počutje, kako z detajli vnesti svežino v lasten dom, do tega, kako s praktičnimi stilskimi nasveti v dnevne rutine vnesti lepoto in kanček glamurja.

Vodenje oddaje Nasmeh zdravju prevzema urednica in hkrati voditeljica oddaje Anja Markovič, ljubiteljica narave, športa in uravnotežene prehrane. “K sodelovanju me je povabil Branko Čakarmiš, ponudbo sem brez oklevanja sprejela, to je namreč priložnost, ki sem jo čakala in mi je pisana na kožo. Ljudje, ki me poznajo, bodo rekli, to je Anja, to je to. Tudi jaz sem takoj to rekla. V oddaji bomo govorili o zdravi prehrani, gibanju in mentalnem, dušnem zdravju.”

Nasmeh zdravju bo na sporedu vsako soboto ob 17.55, prvič 27. marca; Dom in vrt pravtako vsako soboto ob 18.25, prvič 27. marca. Oddaja Zadovoljna pa bo na sporedu vsako nedeljo ob 17.10, prvič 28. marca.

Prvi mož oddaje Dom in vrt bo Taiji Tokuhisa, ki se je nekdaj ukvarjal s košarko, pa manekenstvom ... “Ideja oddaje je zelo zanimiva, poleg tega je tematika domača in mi je povsem pisana na kožo. Predstavljali bomo arhitekturne zanimivosti, prenove stanovanj, delili nasvete za urejanje vrtov ter domov.”

Vodenje in soustvarjanje oddaje Zadovoljna prevzema Nika Ambrožič Urbas, strokovnjakinja za modo in lepoto. Televizijski gledalci so jo lahko spoznali kot mojstrico besed v šovu Zvezde plešejo. “Iskreno moram priznati, da je sodelovanje v oddaji Zadovoljna uresničitev mojih sanj. Moda me spremlja že od malih nog in brez pretiravanja lahko trdim, da ji posvečam večino svojega življenja. Enako pravzaprav velja tudi za lepoto oziroma odnos do osebne nege. Oddaja bo v celoti posvečena stvarem, ki jih kot ženska obožujem in za katere verjamem, da lahko izdatno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenjskemu stilu vsake izmed nas. Vsebinsko bi najbolj izpostavila neposreden stik z modnimi ustvarjalci, umetniki ličenja, lepotnimi strokovnjaki, guruji in ostalimi navdihujočimi ustvarjalci.”


Najbolj brano