Velika razhajanja med investitorjem v kamnolom in krajani

Koprska občina je razveljavila poziv k oblikovanju izhodišč za pripravo občinskega podrobnega prostorskega načrta za območje kamnoloma Griža pri Rižani. S tem je tudi ustavila postopek priprave občinskega podrobnega prostorskega načrta za ureditev tega območja.

Odprtje centra za predelavo nenevarnih gradbenih odpadkov in asfaltne baze v kamnolomu Griža sta za krajane nesprejemljiva. Foto: Tomaž Primožič/FPA
Odprtje centra za predelavo nenevarnih gradbenih odpadkov in asfaltne baze v kamnolomu Griža sta za krajane nesprejemljiva.  Foto: Tomaž Primožič/FPA

KUBED >V koprski občinski upravi pravijo, da je bil poziv namenjen spodbujanju javne razprave. “Iz te pa je bilo razvidno, da je razkorak med ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano