Pri moškem iz okoliščine Ajdovščine zasegli drogo in hladno orožje

Novogoriški kriminalisti so 5. februarja opravili hišno preiskavo pri 38-letniku iz okolice Ajdovščine, ki naj bi preprodajal drogo in se ukvarjal z nedovoljenim prometom z orožjem. Našli in zasegli so drogo, hladno orožje in več predmetov, ki naj bi jih uporabljal pri kaznivih dejanjih.

 Foto: Sta
Foto: Sta

NOVA GORICA > Novogoriške kriminaliste so v začetku leta italijanski varnostni organi obvestili, da se 38-letni osumljenec iz okolice Ajdovščine ukvarja s prodajo prepovedanih drog in nedovoljenim prometom z orožjem.

Kriminalisti so pridobili sodno odredbo in 5. februarja pri osumljencu opravili hišno preiskavo. V sklopu hišne preiskave so našli in zasegli manjšo količino različnih snovi, za katere je obstajal sum, da gre za kokain in amfetamine. Prav tako so zasegli bokser in kovinsko palico, ki sodita v hladno orožje, katerega posest je posameznikom prepovedana. Kriminalisti so zasegli tudi elektronske naprave, mobilne telefone in druge predmete, ki jih je osumljenec uporabljal pri izvrševanju kaznivih dejanj.

Zasežene snovi in predmete so kriminalisti poslali v nadaljnjo analizo. Če bo ta potrdila, da gre za prepovedano drogo, bodo novogoriški kriminalisti zoper 38-letnika podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.


Najbolj brano