Napovedovali Scarlett, prišla je pa Naomi

Dežela na sončni strani Alp premore kar nekaj zanimivih prizorišč, na katerih so že v preteklosti tuje produkcijske hiše snemale posamezne dele različnih filmov. Tudi z zvezdniškimi filmskimi igralci. V teh dneh, ko povsod vlada zatišje zaradi virusa, je še toliko bolj vznemirljiva novica, da se na našem priljubljenem smučišču na Krvavcu dogaja nekaj filmskega.

Scarlett Johansson tokrat ne bo v Slovenijo. Foto: Andraž Gombač
Scarlett Johansson tokrat ne bo v Slovenijo. Foto: Andraž Gombač

LJUBLJANA > Po poročanju naše najstarejše komercialne televizije naj bi na Krvavcu snemali film tuji filmski ustvarjalci. Omenjali so tudi prihod ameriške filmske igralke Scarlett Johansson, ki pa je med drugim znana tudi kot glasbenica. Njen prvi glasbeni album z naslovom Anywhere I Lay My Head, ki je vključeval tudi pesmi Toma Waitsa, je izšel leta 2008.

No, včeraj se je pa izkazalo, da smučišča na Krvavcu ne bo občudovala plavolasa Scarlett, ampak njena prav tako svetlolasa britanska filmska kolegica Naomi Watts, znana po filmih Krog, King Kong in Nemogoče.

Za Pop TV je vodja komerciale RTC Krvavec Luka Vrančič povedal: “Že nekaj časa smo v pogovorih z neko produkcijsko ekipo, ki naj bi v naslednjem tednu oziroma v naslednjih 10, 14 dneh na Krvavcu nekaj snemala, kot vemo, neki tujejezični film.”

Kot je še povedal Vrančič, naj bi snemanje potekalo brez dodatnega oviranja smučišča. Je pa filmska ekipa poskrbela za dobro zasedenost nastanitvenih zmogljivosti na Krvavcu.


Najbolj brano