Zasačena kradljivca sta zaradi razgrajanja morala v pridržanje

V eni izmed koprskih trgovin je v petek dopoldne 39-letnik ukradel več suhomesnatih izdelkov (za približno 130 evrov). Ko je bil opažen, je pričel preklinjati, pljuvati in biti agresiven, zatem pa je hotel kraj zapustiti, kar pa so mu zaposleni preprečili.

Tako 39-letnemu moškemu kot 31-letni ženski, ki sta v petek 
kradla v koprskih trgovinah, so policisti odredili pridržanje. 
(Fotografija je simbolična) Foto: pixabay.com
Tako 39-letnemu moškemu kot 31-letni ženski, ki sta v petek kradla v koprskih trgovinah, so policisti odredili pridržanje. (Fotografija je simbolična) Foto: pixabay.com

KOPER > Policisti so mu odredili pridržanje, sledi mu kazenska ovadba za kaznivo dejanje roparske tatvine ter plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru, zakona o zasebnem varovanju in zakona o nalezljivih boleznih.

Niti uro zatem so v drugi koprski trgovini zalotili žensko pri kraji artiklov (vrednih približno 25 evrov). Policisti so na kraju ugotovili, da gre za 31-letno državljanko Nemčije. Tudi ta se je upirala in brcala varnostnika ter ga žalila, zatem je kričala še na policiste in jih žalila. Ker je bila vidno pijana in s kršitvami ni prenehala, so ji odredili pridržanje. Sledi ji kazenska ovadba za kaznivo dejanje tatvine ter plačilni nalog zaradi kršitev javnega reda in miru, zakona o zasebnem varovanju in zakona o nalezljivih boleznih.


Najbolj brano