Kako privarčevati 250€ pri nakupu prenosnika?

Če želite znižati stroške pri nakupu prenosnika, potem berite dalje. Če želite šolarju omogočiti brezskrbno izobraževanje na daljavo, potem berite dalje. Če želite pri delu s prenosnikom ohraniti produktivnost, potem berite dalje.

Pri PoceniPC.com dobite širok spekter naprav za domačo in 
poslovno rabo.
Pri PoceniPC.com dobite širok spekter naprav za domačo in poslovno rabo. 

Pri nakupu prenosnika lahko privarčujete na račun hitrosti, slabše kvalitete in garancije, če napravo kupujete od fizične osebe. Obstaja pa še en način: da kupite rabljen prenosnik ali prenosnik z odprto embalažo.

Tovrstne prenosnike in računalnike imajo v ponudbi pri PoceniPC.com, kjer dobite širok spekter naprav za domačo in poslovno rabo. Pridobijo jih od leasing podjetij in večjih svetovnih trgovcev, so skrbno pregledane in tehnično brezhibne, kar jamčijo z enoletno garancijo, obenem pa omogočajo do 70-% prihranke.

Kako in zakaj privarčujem?

Gartner - ena večjih raziskovalnih hiš na svetu - ugotavlja, da je v zadnjem četrtletju 2020 svetovna prodaja prenosnikov in računalnikov dosegla 71,4 milijona, kar je 3,6 % več kot v istem obdobju lani. To pomeni 782 tisoč različnih prenosnikov in računalnikov na dan. Razumljivo je, da se določen del kupcev iz takih ali drugačnih razlogov odloči vrniti izdelek prodajalcu in odstopiti od nakupa.

Tovrstne naprave PoceniPC.com odkupi, jih pregleda in ponovno da na prodajno polico po znatno nižjih cenah. Čeprav so naprave nove, jih na tak način lahko dobite po 30% znižanih cenah. To je en način varčevanja, drugi način so prenosniki in računalniki, ki prihajajo iz najemov od raznih leasing hiš. Take naprave so stare cca. 2 leti, z njimi pa lahko dosežete še višje prihranke, tudi do 70% napram podobni novi napravi.

Na tak način PoceniPC.com ne samo varčuje z vašim denarjem, temveč tudi z naravo, saj z vsakim prenosnikom privarčujemo 240 kg fosilnih goriv, 1500 l vode in 22 kg nevarnih kemikalij.

Bliža se črni petek.

Pričakujemo, da se bo večina zaloge razprodala zelo hitro, še posebej, če upoštevamo letošnje visoke popuste in povečano povpraševanje po prenosnih računalnikih. Zato smo za vas pripravili predčasno zasebno povezavo do Black Friday akcije. Vzemite si nekaj časa, kliknite na spodnjo sliko in prebrskajte znižane prenosnike, preden bodo razprodani.

Njihove izdelke lahko kupite na spletu - PoceniPC.com, lahko pa jih tudi obiščete v njihovi prodajalni v Novi Gorici.


Najbolj brano