ZAKAJ FEYDOM?

FEYDOM so sestavljive, modularne in izredno praktične sedežne garniture. Izmed 14 modelov, ki so sestavljeni iz različniih elementov, si lahko naredite popolnoma svoj sestav, ki pa vam glede na izbiro elementov omogoča različne postavitve. Pri vseh imate možnost ležišča, kotne postavitve v levo in desno smer, ločenih dvosedov.

Omejuje Vas samo Vaša domišljija - naredite si mali, srednji ali zelo veliki sestav za doma, za na vikend, za različne hotele, apartmaje ali AirBnb stanovanja.

Sofo lahko uporabljate tudi za vsakodnevno spanje ali pa samo za občasno, odvisno od potrebe.

Glede na modularnost si sedežno garnituro lahko tudi kadarkoli povečate ali spremenite obliko z nakupom dodatnih elementov. Ko spreminjate navade, jih mi spreminjamo z vami.

Naš glavni cilj je proizvajati trajnostno, zato smo razvili enostaven sistem prevlek za sedežno garnituro, ki jih lahko snamete in operete doma v pralnem stroju oziroma si čez čas naročite nove prevleke v novi barvi in materialu.

Tudi če bi kadarkoli uničili del sedežne garniture, lahko zamenjamo samo tisti del.

Kako se pa potem vse to drži skupaj, če je vse modularno? Razvili smo posebne konektorje, ki jih enostavno pritrdite na spodnji strani sofe, da držijo vse elemente med seboj, hkrati pa omogočajo, da je vse zelo preprosto in učinkovito.

Kvaliteta? Skoraj vsi FEYDOM modeli imajo Nemške nagrade za dizajn, kar potrjuje unikatnost in kvaliteto. Sama notranja struktura se od modela do modela nekoliko razlikuje, imamo pa vse od žičnatega vzmetenja do prožnih elastik v kombinaciji s poliuratansko peno. Brez skrbi, s sedežno garnituro dobite tudi garancijski list, ki pokriva večino Vaših skrbi.

Dobava, dostava? Sofo vam lahko dostavimo že naslednji dan, v kolikor jo imamo na zalogi, sicer pa je dobavni rok do največ 30 delovnih dni. Navadno je vaša nova sedežna na voljo že veliko prej. To nam namreč omogoča lastna moderna tovarna in nadzor nad celotnim procesom - od prodaje v salonu do izdelave. Dostava je pa brezplačna na katerikoli naslov v Sloveniji, tako da imate eno skrb manj.

Kam s “tastaro”? Brez problema, tudi to vam lahko uredimo mi. Medtem, ko čakate na novo sedežno garnituro lahko staro še vedno uporabljate. Ko prejmete novo, vam jo naša dostavna služba za doplačilo dostavi v stanovanje, zmontira, odpelje ves odpadni material, obenem pa odpelje tudi staro sedežno garnituro. Simpl, kajne?

Celotno ponudbo si lahko ogledate na www.fey.si, ali pa pri nas v salonu na Tavčarjevi 1 v Ljubljani.

P.S: Za brezskrben nakup Vam omogočamo tudi plačilo na 24 obrokov brez obresti.


Najbolj brano