Dragić s 23 točkami najboljši strelec Miamija za poraz proti Bostonu

Košarkarjem Miami Heat sinoči v finalu končnice vzhodne konference lige NBA ni uspelo še četrtič premagati Boston Celtics in se uvrstiti v finale lige. Dragić je bil s 23 koši spet najboljši strelec Miamija, ki je izgubil s 108:121.

Goran Dragić Foto: STA
Goran Dragić Foto: STA

ORLANDO > Miami vodi v zmagah s 3:2, naslednja tekma med ekipama pa bo v nedeljo zvečer po krajevnem času oziroma v ponedeljek zjutraj ob 1.30 po srednjeevropskem času.

Za razliko od dosedanjih štirih tekem med ekipama je tokrat Miamiju kazalo bolje od samega začetka. Vlogo junaka je uvodoma prevzel nase Duncan Robinson, ki je za Miami zadeval kot za šalo in Miami je prvo četrtino dobil s 26:18.

Drugo četrtino je dobil Boston s 33:32, v tretji četrtini pa je Miami odpovedal in izgubil s 25:41. Boston je dobil tudi zadnjo četrtino z 29:25 za skupno zmago s 121:108.

Ko je šlo Miamiju najslabše, je Goran Dragić skušal prevzeti igro nase in je začel zadevati. Slabih pet minut pred koncem tekme pa so mu sodniki zapiskali osebno napako v napadu po kateri je moral zapustiti igrišče in je tkemo končal s 23 koši, štirimi skoki in štirimi podajami.


Najbolj brano