Vlomilci ne počivajo

Včeraj popoldne so policisti prejeli obvestilo o vlomu v kombi znamke VW transporter, nemških registrskih številk, ki je bil parkiran v bližini enega od kampov na območju Kobarida. Neznani storilec je vlomil tako, da je razbil steklo na prednjih desnih vratih in nato iz notranjosti vozila ukradel žensko torbico. V njej je 29-letna Nemka poleg osebnih dokumentov imela še nekaj gotovine in plačilni kartici.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Včeraj popoldne so policisti prejeli še eno obvestilo o vlomu v vozilu, tokrat v Brdih. Neznani storilec je v soboto popoldne pristopil do parkirišča pri tamkajšnjem pokopališču, kjer je bilo parkirano osebno vozilo znamke VW passat. Razbil je desno prednje steklo omenjenega vozila in iz notranjosti ukradel denarnico. V njej je oškodovanec imel gotovino in osebne dokumente.

Zaradi prekratke varnostne razdalje se je kolesar zaletel v osebno vozilo

Včeraj okoli 12. ure se je na regionalni cesti Predel-Log pod Mangartom zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kolesar in voznik osebnega avtomobila. Ta je vozil iz Strmca proti vasi Log pod Mangartom, za njim pa 53-letni kolesar, državljan Italije. Ko se je voznik avtomobila med vožnjo ustavil pri rdeči luči na semaforju, se je italijanski kolesar zaradi prekratke varnostne razdalje zaletel v zadnji desni del avtomobila. Nihče se k sreči ni poškodoval. Policisti so 53-letnemu kolesarju izdali plačilni nalog.

Pregloboko pogledala v kozarec

Včeraj ponoči so policisti na območju Volčje Drage imeli v postopku 27-letnega voznika osebnega avtomobila, državljana Srbije, ki se pred tem ni odzival na znak policistov, da se ustavi. Srbskega voznika so policisti preizkusili z alkotestom, ki je pokazal rezultat 0.71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so pridržali, čaka pa ga še srečanje s sodnikom.

Prav tako so policisti danes okoli 3. ure v Novi Gorici z alkotestom preizkusili 54–letnega voznika avtomobila, državljana Italije. Ta je pokazal 0,62 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Kršitelju so prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na okrajno sodišče.


Najbolj brano