Kje je toyota?

Piranskim policistom je oškodovanec iz Lucije prijavil, da so mu ukradli osebni avto toyota rav 4, srebrne barve, letnik 2013, registrskih tablic KP FE-400. Vozilo je vredno približno 18.000 evrov.

 Foto: STA
Foto: STA

PRIMORSKA > Policisti so včeraj popoldne na Škofijah zasegli avto 36-letnemu državljanu BiH, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Vlomil v avto

V Portorožu je nekdo vlomil v osebni avto Velenjčana. Ukradel je gotovino, bančne kartice pa razmetal po tleh. Na razbitem vozilu je škode za 2000 evrov.

Izsilila prednost pijanemu vozniku

54-letna voznica s Črnega Kala se je včeraj popoldne v Sežani z vozilom vključevala s parkirišča na prednostno cesto, pri tem pa izsilila prednost 57-letnemu vozniku iz Divače, ki je peljal po prednostni cesti. Divačanu je alkotest pokazal 0,74 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Povzročiteljici so izdali plačilni nalog. Moškemu so izrekli ukrep prepovedi vožnje in mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi še obdolžilni predlog.

En skuter izginil sredi belega dne, drugi ponoči

Včeraj med 15.30 in 17. uro je nekdo na Trgu Brolo v Kopru ukradel skuter piaggio, tip Liberty 125, bele barve, registrskih številk KP GL-57, vreden 2000 evrov.

Med 22. in 3. uro je nekdo v Piranu ukradel črn skuter piaggio zip 25, registrskih številk KP 6R-L6.

Zapeljal v betonski jarek

64-letni domačin je včeraj popoldne pri Izoli zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča z mopedom zapeljal v betonski jarek in padel. Alkotest mu je pokazal 0,99 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, med vožnjo ni uporabljal zaščitne čelade. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v izolsko bolnišnico, kjer so ugotovili poškodbe glave in odrgnine udov. Po prvih ugotovitvah gre za lažje poškodbe. Sledi mu obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Na območju Policijske uprave Koper so policisti od včeraj od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali 35 ilegalnih migrantov. Postopki še potekajo.

Koprski policisti so v Sirčih obravnavali Egipčana, pet Maročanov in Tunizijca ter v Cepkih dva Maročana. Kozinski policisti so v Skadanščini obravnavali Pakistanca in Afganistanca. Sežanski policisti so tri Afganistance obravnavali na Kozjanah, po enega pa v Kazljah in v Sežani. Bistriški policisti so v Knežaku obravnavali štiri Afganistance in Pakistanca, v Mali Bukovici državljana Bangladeša, v Šembijah pa deset Afganistancev. Postojnski policisti so v Narinu obravnavali tri Afganistance.


Najbolj brano