Z avtom pristal na strehi

Danes ob 13.17 je na cesti Col-Predmeja iz neznanega razloga voznik avtomobila zapeljal iz vozišča ter se prevrnil na streho. Približno pol ure zatem pa je voznica avtomobila v Župančičevi ulici v Ajdovščini zapeljala v zid.

 Foto: STA
Foto: STA

AJDOVŠČINA > Voznik, ki se je z avtomobilom prevrnil na streho, se je v nesreči laže poškodoval. 65-letni voznik je vozil po turistični cesti iz Cola proti naselju Gozd. Ko je pripeljal v desni pregledni ovinek, ni vozil po desnem smernem vozišču. Z vozilom je zapeljal levo, nato pa po makadamski bankini. Pri tem je s prednjim levim delom avtomobila trčil v drevo ob levi strani vozišča; po trčenju se je vozilo prevrnilo na streho. Vozniku so prvo pomoč nudili v Zdravstvenem domu Ajdovščina. Policisti mu bodo izdali plačilni nalog.

Voznica, ki pa je zapeljala v zid, se je tudi laže poškodovala. Oskrbeli so jo reševalci iz Zdravstvenega doma Ajdovščina. Po sedaj zbranih podatkih je 24-letna voznica pravilno vozila po enosmerni ulici, pri tem pa spregledala manjši zid na desni strani in s prednjim desnim delom avtomobila trčila v zid. V nezgodi voznica ni bila poškodovana. Poleg policistov PP Ajdovščina so na kraju posredovale tudi gasilci GRC Ajdovščina in reševalci ZD Ajdovščina. Tudi njej so policisti izdali plačilni nalog.


Najbolj brano