Agatha Christie prihaja na Planet TV

Jutri prihaja na Planet TV nova serija napetih zgodb Agathe Christie z naslovom Umori po abecedi in z Johnom Malkovichem (na fotografiji) v vlogi slavnega detektiva Poirota.

LJUBLJANA > Gre za svežo ekranizacijo istoimenskega dela Agathe Christie, v kateri je vlogo detektiva Poirota, ki je tokrat upokojen, prevzel dvakratni nominiranec za oskarja John Malkovich. Igrajo tudi Rupert Grint, ki je prepoznavno vlogo odigral v filmih o Harryju Potterju, priznana britanska igralka Tara Fitzgerald (Igra prestolov) in nominiranka za bafto Shirley Henderson (Trainspotting, Bridget Jones, Okja).

Kritiki so novo miniserijo po delu Agathe Christie pohvalili, še posebno dober vtis je nanje naredil vedno izvrstni John Malkovich, pa čeprav so bili mnogi skeptični, ko so slišali, da bo prav on novi Poirot. Umori po abecedi se ne držijo knjižne predloge povsem zvesto in predstavijo tudi novo ozadje slavnega detektiva.

Miniserijo v štirih delih bodo televizijski gledalci lahko na Planetu spremljali od 25. avgusta, do petka, 28. avgusta, ob 20. uri.


Najbolj brano