Koper s prenovljeno Express poslovalnico Addiko banke na novi lokaciji

Addiko banka je preteklo obdobje izkoristila za izboljšanje in posodobitev Addiko bančnih poslovalnic in ponudbe bančnih storitev, ki jih stranke najbolj potrebujejo. Najnovejša Express poslovalnica Addiko banke, ki ima svežo podobo in tudi novo lokacijo, je v Kopru. Prenovljena poslovalnica bo na Pristaniški ulici 6 v Kopru odprta od ponedeljka, 25. maja, dalje vsak delovnik, od 8. do 12. ure in od 13. ure do 16.30. Ob poslovalnici bosta na voljo tudi bankomat in dnevno-nočni trezor.

Prenovljena Poslovalnica Addiko Bank v Kopru, Pristaniška ulica 
6
Prenovljena Poslovalnica Addiko Bank v Kopru, Pristaniška ulica 6 

Koprčani so dobili prenovljeno poslovalnico Addiko banke, nova pa je tudi njena lokacija. Express poslovalnica Addiko banke bo svoja vrata na Pristaniški ulici 6 odprla v ponedeljek, 25. maja, stranke pa bodo lahko v njej opravile bančne storitve hitro in enostavno, ko jih najbolj potrebujejo.

Poslovalnica Addiko banke na trenutni lokaciji, Ferrarska ulica 30, ostaja za stranke odprta do petka, 22. maja, od 8. do 12. ure.

Nova Express poslovalnica Addiko banke pa bo na novi lokaciji, Pristaniška ulica 6, odprta od ponedeljka, 25. maja, dalje vsak delovnik, od ponedeljka do petka, od 8. do 12. ure in od 13. ure do 16.30.

Express poslovalnica Addiko Bank v Kopru, na novi lokaciji.

Hitro in enostavno poslovanje s takojšnjimi rešitvami

Express poslovalnice so bile v Addiko banki razvite z namenom zagotavljanja učinkovitih rešitev za stranke tam, kjer je potreba po bančnih storitvah največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi. Torej na lokacijah, kjer opravljamo dnevno rutino nakupov in ostalih opravkov ter posledično potrebujemo storitev, ki nam v trenutku reši finančne zagate in ponudi rešitev.

Ker je čas ena od najdragocenejših valut današnjega časa, se v Addiko banki trudijo vse finančne storitve, predvsem sklepanje gotovinskih kreditov, opraviti hitro in enostavno. Express poslovalnice Addiko banke združujejo elemente tradicionalne poslovalnice ter omogočajo nove, sodobne digitalne storitve. Priročne so v vseh pogledih - tako prostorsko kot tudi storitveno, saj digitalizacija znotraj Express poslovalnic prinaša novo bančno izkušnjo v smislu hitrega in enostavnega upravljanja osebnih financ.

V Addiko banki verjamejo, da bodo tako obstoječim in tudi novim strankam omogočali še lažje in hitrejše bančno poslovanje.

Konec leta 2019 je imela Addiko banka 19 poslovalnic v 15 večjih mestih po Sloveniji in razvejeno mrežo 45 bankomatov. Seznam poslovalnic in bankomatov najdete na povezavi: https://www.addiko.si/o-nas/o-addiko-banki/kontakt-za-stranke/


Najbolj brano