Golf igrišče Lipica znova odprto

Golf igrišče Lipica je od danes znova na voljo igralcem, vendar v skladu s priporočili Golf zveze Slovenije in veljavnimi vladnimi ukrepi za preprečevanje širjenja epidemije.

V skladu s priporočili Golf zveze Slovenije ostajajo zaprti garderoba, skupni prostori, vadbišče in trgovina. Foto: Jošt Gantar, projekt VisitKras
V skladu s priporočili Golf zveze Slovenije ostajajo zaprti garderoba, skupni prostori, vadbišče in trgovina. Foto: Jošt Gantar, projekt VisitKras

LIPICA > Golfistke in golfisti lahko tako v Lipici igrajo vsak dan med 9. in 16. uro, pri čemer morajo obvezno najaviti rezervacijo startnih časov. V skladu s priporočili Golf zveze Slovenije ostajajo zaprti garderoba, skupni prostori, vadbišče in trgovina.

“Iz istega razloga so z igrišča umaknjenje zastavice, zaprt je dostop do vodnih pip. Nova situacija je prinesla tudi nekaj začasnih sprememb v pravilih igre, vključno s tem, da igre potekajo posamično ali v dvoje (za člane istega gospodinjstva), da lahko naslednja skupina začne z igro deset minut po predhodni in da se ves čas ohranja razdalja najmanj dveh metrov do drugih igralcev,” še pojasnjujejo v Kobilarni Lipica.


Najbolj brano