Postavitev toplotne črpalke brez montaže?!?

Slovensko podjetje Kronoterm je razvilo moderno aplikacijo za enostavno in hitro postavitev toplotne črpalke.

Enostavna postavitev Kronoterm toplotne črpalke Adapt na vašem 
vrtu ter izbor primerne barve le-te. Foto: Kronoterm
Enostavna postavitev Kronoterm toplotne črpalke Adapt na vašem vrtu ter izbor primerne barve le-te. Foto: Kronoterm

Preko obogatene resničnosti enostavno postavite toplotno črpalko.

Smo v času, ko dvomimo o vsaki odločitvi. O ustreznosti. Kako se pravilno odločiti in komu sploh zaupati. Zato so v Kronotermu razvili posebno aplikacijo, s katero bodo vsi vaši dvomi odveč. Na voljo imate dovolj časa, da končno pretehtate, kakšno toplotno črpalko si želite. Kako sploh izgleda? Kako velika je? Imate dovolj prostora za vgradnjo? Z aplikacijo Kronoterm AR jo brez nepotrebnih obiskov monterja postavite sami. Brez kakršnega koli stika.

Zanesljivo slovensko podjetje Kronoterm poleg ene najbolj tihih toplotnih črpalk razvija tudi najprijaznejšo potrošniško izkušnjo. Skrb za vaše zdravje, pravijo, je na prvem mestu. Še posebej v časih, ko smo zaprti s svojimi najbližjimi in imamo čas za odločitve, ki smo jih do zdaj odlašali. Zdaj je čas za tehtne naložbe. In da vam bo čas mineval hitreje, se lahko z aplikacijo poigra vsak član družine. Zdaj je v modi spletno nakupovanje, zato vas klik v spletno trgovino nič ne stane, kot tudi ne sama aplikacija, ki je povsem brezplačna. Tako boste preprosto našli najprimernejši prostor za vašo novo toplotno črpalko.

Brezplačna aplikacija, kjer v nekaj korakih postavite vašo novo toplotno črpalko v vaš dom.

Iz udobja vašega najljubšega naslonjača

Pred nakupom je vsak bodoči lastnik toplotne črpalke nekoliko negotov. Kako bo izgledala v domačem okolju? Ali se bo ujemala z novo kuhinjo? Katero barvo toplotne črpalke izbrati? Težke so odločitve, če je ne morete umestiti v prostor. A zanesljivo slovensko podjetje je razvilo brezplačno aplikacijo za enostavno in hitro postavitev. Kronoterm AR vam bo olajšala odločitev za pomembno naložbo.

Ali imate dovolj prostora v vašem domu, da umestite toplotno črpalko? Enostavno preverite sami - brez obiska monterja.

Se sprašujete, kako aplikacija Kronoterm AR sploh deluje? AR je kratica za “augumented reality”, kar lahko v slovenščino prevedemo kot obogatena resničnost. S pomočjo kamere na mobilni napravi ali tabličnem računalniku si boste torej lahko toplotno črpalko ogledali v vaši resničnosti. Aplikacija bo z vašo pomočjo spoznala prostor, v katerega želite namestiti toplotno črpalko, in jo namestila na tisto mesto, kjer bi želeli, da stoji. Če vam ne bo všeč, jo premaknete na drugo lokacijo in se odločite, kje vam je bolj všeč. Gre torej za enostavno postavitev notranje in zunanje enote toplotne črpalke Adapt. Brez skrbi, predstavite ji vašo zelenico in skupaj poiščite kotiček, kjer ne bo kvarila izgleda vašega vrta, ampak ga s svojim modernim dizajnom celo olepšala.

Izberete, preizkusite in enostavno ugotovite, koliko prostora vam bo vzela toplotna črpalka in kako se bo skladala z arhitekturo vaše zgradbe.

V Kronotermu so s pomočjo obogatene resničnosti ustvarili preprost in brezplačen način za postavitev ene najbolj tihih toplotnih črpalk v vaš dom. Izkoristite čas, ki ga preživljate s svojo družino in se skupaj odločite za naložbo, ki ji boste hvaležni do konca življenja.

Enostavna postavitev Kronoterm toplotne črpalke Adapt v vašem domu

Če želite, da boste do kurilne sezone imeli nov varčen ogrevalni sistem, je zdaj idealen čas, da se povežete s Kronoterm na info@kronoterm.com oziroma jih pokličite na 03 703 16 20.

Več: www.kronoterm.com


Najbolj brano