Jan brez las, a z novo pesmijo

Oboževalke šarmantnega glasbenika Jana Plestenjaka so bile nemalo presenečene, ko so enega najbolj zaželenih samskih moških na slovenski glasbeni sceni v medijih uzrle na njegovih najnovejših fotografijah gologlavega.

STRUNJAN > Fotografijo je objavil na instagramu, pod njo je zapisal: “ Pa je mir s striženjem za nekaj mesecev.” Zraven pa še pojasnil: “Ko ni frizerke, se vzame v roke mašinco.”

Pod objavljeno fotografijo so se na družbenih omrežjih vsuli različni komentarji. Nekatere oboževalke so nad njegovo novo frizuro navdušene, druge pač ne. No, kakorkoli, Plestenjak v teh dneh preživlja izolacijo na svojem domu v Strunjanu, kjer je pred dnevi tudi praznoval svoj 47. rojstni dan. A ni bil sam. Družbo sta mu delala glasbenica Monika Avsenik, vnukinja legendarnega Slavka Avsenika, in njen partner Anže Langus Petrovič, ki je tudi sicer basist v njegovi glasbeni spremljevalni skupini. Z njima je posnel novo skladbo z naslovom Človek brez imena, ki jo - tako je zapisal - poklanja “vsakemu posamezniku, ki nesebično opravlja svoje delo v teh težkih časih in skrbi za druge”. Videospot za pesem so posneli z iPhonom.


Najbolj brano