Dneve v karanteni si bodo krajšali tudi s Primorskimi novicami

Odgovorni urednik Primorskih novic Antiša Korljan je včeraj pred hotelom Epic poveljniku regijskega štaba civilne zaščite (CZ) za Notranjsko Sandiju Curku (na fotografiji levo) predal sveženj Primorskih novic in revij 7. val Intervjuji, ki so nastali v uredništvu Primorskih novic.

 Foto: Veronika Rupnik Ženko
Foto: Veronika Rupnik Ženko

POSTOJNA > Prejeli so jih vsi naši sodržavljani, ki po vrnitvi iz Španije v hotelu od nedelje preživljajo karanteno, dnevni tiskani izvodi časopisa Primorske novice pa jih bodo pred vrati sob pričakali še vse naslednje dni bivanja v Postojni.

“Izhajali smo iz stiske ljudi v karanteni in vprašanja, kaj lahko človek počne, ko je osamljen in ko mu prej ali slej postane dolgčas - bere. Zato smo se odločili, da jim za čas trajanja karantene vsak dan dostavimo časopis in jih na ta način povežemo s svetom in okoljem, v katerem živijo, ter jim s tem tudi popestrimo ure, ki se tukaj nedvomno vlečejo,” je poudaril Antiša Korljan in vsem v svojem in imenu podjetja Primorske novice ter vseh Primorcev zaželel, da jim neprijetno obdobje čim prej mine.

Za prijazno gesto, “ki je mogoče zelo majhna za okolje, zelo velika pa za ljudi, ki so trenutno v stiki”, se je v imenu regijskega štaba CZ, republiške uprave za zaščito in reševanje in ministrstva za zunanje zadeve zahvalil Sandi Curk in dodal, da so tudi prvi odzivi nastanjenih zelo pozitivni. “Primorske novice, hvala vam!” je sklenil Curk.


Najbolj brano