Anže Kopitar v Los Angelesu pozdravil Krisa

Ekipa Los Angeles Kings bo v severnoameriški hokejski lige NHL nocoj ob 22. uri po slovenskem času igrala z Minnesoto Wild. Kapetan kraljev in slovenski zvezdnik Anže Kopitar pa je že po petkovem treningu v Los Angelesu pozdravil slovenskega dečka s spinalno mišično atrofijo Krisa Zudicha iz Kopra.

Anže Kopitar Foto: STA
Anže Kopitar Foto: STA

LOS ANGELES > Anže Kopitar se z njim in staršema Ano Jerak ter Matteom Zudichem pogovoril ter jim razkazal slačilnico in druge zanimivosti.

S Krisom sta se doslej srečala tudi košarkarska zvezdnika lige NBA Goran Dragić, ki je februarja gostoval pri Clippersih, in Luka Dončić podobno na gostovanju pri Lakersih že decembra lani.

Z Anžetom Kopitarjem, ki si je za dve leti in mesec dni starega Krisa vzel veliko časa in mu med drugim podpisal kapo, je bila v petek tudi soproga Ines.

Kris je 21. novembra na univerzitetni kliniki UCLA v Los Angelesu prejel zdravilo, do katerega mu je pomagala vsa Slovenija. Zdravilo za gensko terapijo zolgensma, ki je trenutno dostopno le v ZDA, naj bi se prijelo in Kris bo z družino predvidoma odpotoval nazaj domov v Slovenijo že konec meseca.


Najbolj brano