Plesalci MN Dance Company o nastopu v filmu skupine BTS: “Bila je nepozabna izkušnja”

Novogoriška župan in podžupan Klemen Miklavič in Simon Rosič sta sprejela člane novogoriške plesne skupine MN Dance Company, ki so se znova vpisali na svetovni zemljevid, tokrat z nastopom v umetniškem filmu svetovno znane fantovske skupine BTS, posnetim za pesem Črni labod.

 Foto: Alenka Ožbot
Foto: Alenka Ožbot

NOVA GORICA > Koreografijo sta ustvarila ustanovitelja MN Dance Company, plesalca in koreografa Nastja Bremec Rynia in Michal Rynia.

“Takega uspeha nismo pričakovali in še danes smo zelo pozitivno presenečeni nad vsem, kar se nam dogaja. Mislim, da še nismo dojeli vse te velikosti. Snemanje je bila nepozabna izkušnja, na setu je bilo več kot 100 ljudi, bilo je intenzivno, od vsega navdušenja pa nismo niti čutili utrujenosti ...” je o nastajanju posnetka, ki si ga je na youtubu ogledalo že več kot 25 milijonov ljudi, povedala Nastja Bremec Rynia in zaupala še željo o plesnem ansamblu: “Če že ustvarjamo tako dobre plesalce, si želimo, da bi bi imeli možnost zaposlitve v domačem kraju.”

Sprejema so se udeležili še Luka Vodopivec (v filmu nastopa v osrednji vlogi), Gabriel Vassilli Biondini, Noemi Capuano, Meta Konjedic, Matija Mačus in Eva Podlogar. Vsi so njuni učenci, dva prihajata iz sosednje Italije.

Miklavič in Rosič sta poudarila, da je skupina Novo Gorico ponesla v svet in da so njeni plesalci velik vzor za mlade v tem okolju. Več o uspehu MN Dance Company pa v sobotni izdaji Primorskih novic.


Najbolj brano