Zima v Kranjski Gori

V Kranjski Gori najdete na enem mestu vse, kar potrebujete za nepozaben zimski oddih.

Smučišča so pokrita s snegom in vabijo vse ljubitelje smučanja, dopolnjujejo jih tekaška proga, sankališče, drsališče, velnes centri, odlična kulinarična ponudba ter veliko, veliko sonca. Hotelska veriga Hit Alpinea pa s ponudbo treh hotelov (Kompas, Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora) in apartmajsko hišo Vitranc doda piko na i vašemu oddihu.

Aktivnosti za vse

Smučišča so primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnike, hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev, saj se ti lahko spustijo po pobočju Vitranca, kjer vsako leto potekajo tekmovanja za Svetovni pokal v alpskem smučanju.

Ponudbo smučišč dopolnjujejo sankališče, drsališče v samem centru dogajanja ter tekaške proge, ki vodijo celo v sosednjo Italijo (trenutno lahko tečete v Ratečah in Planici).

Najmlajšim je namenjen poseben del smučišča s tekočim trakom. Nepozabna doživetja pa predstavljajo tudi plezanje po ledenih slapovih, večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.

Za tiste, ki se šele učijo smučanja, so tu smučarske šole in izposojevalnice, ki ponujajo storitve odličnih smučarskih učiteljev ter izposojo celotne smučarske opreme.

Zakaj ne bi zimskih počitnic preživeli v destinaciji, ki je bila večkrat nagrajena z mednarodnim priznanjem Best ski awards, hotel Ramada Resort Kranjska Gora pa je že sedmič zapored prejel mednarodno priznanje za najboljši smučarski hotel v Sloveniji.

Različni počitniški paketi

Pripravili so bogato izbiro smučarskih paketov, ki poleg polpenziona vključujejo tudi smučarsko vozovnico. Za krajši oddih pa bo prava izbira Zimski paket. Med smučanjem pa si privoščite nekaj odmora in se okrepčajte na Snežni plaži, kjer najdete vse od Samopostrežne restavracije do Oštarije z osveženo ponudbo.

V času vašega oddiha vam ne bo dolgčas. Najmlajše bodo zabavali animatorji s tematsko obarvanimi kreativnimi delavnicami na prostem in v hotelih, mini klubom, mini diskom, nočnim sankanjem, peko piškotov, pohodi z baklami po zasneženi Kranjski Gori in okolici ter vragolijami na snegu. Medtem pa boste vi lahko naredili nekaj zavojev po smučišču ali pa se prepustili spretnim rokam maserk v katerem izmed wellness centrov. Kar dva sta v sklopu hotelov Hit Alpinea in poleg bazenov nudita tudi savne (finsko, turško, infra) ter vrsto neg in masaž.

Privoščite sebi in svojim najdražjim aktivne počitnice, uživajte na snegu, naredite nekaj zase in doživite prijetne trenutke v objemu narave.

Kontaktni podatki:

www.hit-alpinea.si , e-mail: info@hit-alpinea.sitelefon: 080 88 30


Najbolj brano