S pištolo od prodajalke terjal denar

Novogoriški policisti in kriminalisti iščejo moškega, ki je včeraj zgodaj popoldne oborožen od prodajalke v trgovini na Bevkovem trgu terjal denar. Pri svojem početju ni bil uspešen, saj je brez plena zbežal med mestnimi ulicami.

Ropar je proti prodajalki v trgovini s prehranskimi dopolnili in 
naravnimi izdelki uperil pištolo in od nje terjal denar.  Foto: Ana Cukijati
Ropar je proti prodajalki v trgovini s prehranskimi dopolnili in naravnimi izdelki uperil pištolo in od nje terjal denar.  Foto: Ana Cukijati

NOVA GORICA > Policiste so o oboroženem ropu v eni od trgovin na Bevkovem trgu v Novi Gorici obvestili včeraj ob 13.30. Policisti in kriminalisti so takoj začeli z aktivnostmi in z iskanjem roparja. Za zdaj še neznani storilec je vstopil v trgovino s prehranskimi dopolnili in naravnimi izdelki, v prodajalko je uperil pištolo (oziroma predmet, podoben pištoli) in od nje zahteval denar. Kmalu zatem pa je brez denarja pobegnil proti Ulici Gradnikove brigade.

Moški je star približno 30 let, suhe postave, visok je približno 180 centimetrov, oblečen je bil v temnejša oblačila. Z novogoriške policijske uprave so sporočili, da med ropom ni bil poškodovan nihče.

“Kljub intenzivnemu operativnemu delu in zbiranju obvestil novogoriških kriminalistov in policistov neznanega oboroženega roparja še niso izsledili,” je sredi včerajšnjega popoldneva sporočil Dean Božnik z novogoriške policijske uprave.

Morebitne očividce, ki bi policiji lahko pomagali s koristnimi informacijami, pa prosijo, da jih sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080/12-00, lahko pa pokličejo na najbližjo policijsko postajo.


Najbolj brano