Ostajajo prvi in neporaženi

Koprčani še naprej uspešno krmarijo na dveh frontah. V domačem državnem prvenstvu so se nocoj morali pošteno potruditi za zmago, kar pa ob zgoščenem tekmovalnem koledarju ni tako presenetljivo.

    Koprčani še naprej uspešno krmarijo na dveh frontah.  Foto: Žiga Mikeli/Koper Primorska
Koprčani še naprej uspešno krmarijo na dveh frontah.  Foto: Žiga Mikeli/Koper Primorska

KOPER > Prvaki vendarle ohranjajo neporaženost po petih odigranih tekmah, čeprav koprska obramba ni bila tako čvrsta, kot smo je vajeni.

Koper Primorska : Šenčur 86:85
ŠD Bonifika, gledalcev 700 sodniki Mlakar (Škofja Loka), Pipan (Ljubljana), Mohorič (Velenje); četrtine - 25:21, 18:21, 19:16, 24:27.
Koper Primorska: Holt 11 (4:4), Čakarun 9 (5:3), Hrovat, Barič, Kosi, Lazić 8 (2:0), Marinković 19 (4:1), Hodžić, Jagodić Kuridža 14 (7:4), Dimec 4, Šiško 16, Vončina 5 (1:1). Trener: Jurica Golemac.

Zlasti v zadnji četrtini je Šenčur pridno polnil koš gostiteljev, ki so se v končnici tekme vendarle izvlekli. Gostje so imeli v zadnji minuti celo priložnost za zmago, a so si privoščili preveč napak v napadu, pri čemer so jim popustili tudi živci. Koprčani pa so ohranili minimalno prednost. Do prve zmage v evropskem pokalu pa je prišel tudi naslednji tekmec Koprčanov, Cedevita Olimpija.


Najbolj brano