Plesali bodo na techno izpod prstov Brazilke

V soboto zvečer se bo v novogoriškem klubu Marco Polo začela že 13. klubska sezona dogodkov z elektronsko glasbo Reload. Tokrat v goste prihaja brazilska DJ zveznica Fernanda Martins, ob njej pa bodo za plesne elektronske ritme skrbeli še Damir Hoffman, David B in Gabriele Volpi ter Brtinzz.

V klubu Marco Polo se bo v soboto začela že 13. klubska sezona 
plesnih dogodkov Reload.  Foto: Urban Vendramin
V klubu Marco Polo se bo v soboto začela že 13. klubska sezona plesnih dogodkov Reload.  Foto: Urban Vendramin

NOVA GORICA > Kolektiv Reload Events se po odmevni poletni sezoni v klubu Cantera v Sesljanu v Italiji vrača v središče Nove Gorice. V klubu Marco Polo se bo v soboto zvečer začela že 13. klubska sezona dogodkov z elektronsko glasbo Reload.

Ob tej priložnosti v goste prihaja brazilska DJ zvezdnica Fernanda Martins. Slovenskim ljubiteljem techno glasbe je že dobro znana, saj je v preteklosti večkrat gostovala na večjih slovenskih elektronskih festivalih, to soboto pa bo prvič nastopila v Novi Gorici. Za karizmatično Brazilko velja, da je tehnično zelo podkovana pri svojem vrtenju plošč in da ima prefinjen glasbeni izbor. Danes je ena najvidnejših predstavnic nežnejšega spola na svetovni techno sceni.

Poleg glavne gostje bodo na otvoritvenem večeru nastopili še ustanovitelj Reload dogodkov DJ Damir Hoffman, pa David B in Gabriele Volpi ter primorski vzhajajoči talent DJ Brtinzz.

Prvi večer v nizu letošnjih klubskih dogodkov Reload bo poleg bogatega glasbenega programa spremljala tudi vrhunska vizualna produkcija dogodka, zato organizatorji obiskovalcem iz Slovenije in tujine obljubljajo pravi spektakel. ac


Najbolj brano