Na sinočnjem koncertu za Krisove prijatelje so zbrali približno 8000 evrov

Mali Kris Zudich bo zahvaljujoč sponzorjem in donatorjem deležen dragega zdravljenja v ZDA. Denar pa še kar prihaja in v društvu Palčica pomagalčica ga bodo namenili še drugim otrokom. V pomoč bo tudi približno 8000 evrov, kolikor znaša izkupiček sinočnjega dobrodelnega Koncerta za Krisove prijatelje, ki sta ga pripravila Radio Capris in Koda events.

 Foto: Jaka Ivančič
Foto: Jaka Ivančič

KOPER > Za 20-mesečnega Krisa Zudicha se je nabralo dovolj denarja za drago zdravljenje v ZDA. Njegova zgodba pa bo pomagala še drugim otrokom. Donatorski in sponzorski zneski namreč še kar prihajajo, tudi z dobrodelnih koncertov.

Na sinočnjem glasbenem večeru v Kopru, namenjenemu Krisovi prvi veliki zmagi in njegovim prijateljem - otrokom, ki tako kot mali Koprčan potrebujejo denar za nujna zdravljenja, so tako zbrali približno 8000 evrov. Celoten izkupiček koncerta bo rešil življenje še enega otroka. Zgodbo dečka bodo kmalu javno predstavili v društvu Palčica pomagalčica.

Na odru v dvorani Osnovne šole Koper so se združila velika imena slovenske glasbene scene. Jan Plestenjak, Nina Pušlar, Žiga Rustja, Lea Sirk, Iztok Novak Easy, Rudi Bučar, Drill in Massayah, Challe Salle, Tržaški partizanski pevski zbor, Kvatropirci, Manca Špik, Slavko Ivančić in Anika Horvat so v tri ure trajajočem koncertu pričarali večer, poln čustev in pozitivne energije. Vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju.

Koncert je potekal v soorganizaciji Radia Capris in Kode Events, veliko zaslug za uspeh celotnega večera pa gre tudi glasbeniku Marku Hrvatinu. Dogodek sta povezovala voditelja jutranjega programa na Radiu Capris Suzana Srdić in Nejc Špeh.


Najbolj brano