Devica prinaša veselje do dela

Teden pred nami bo pod vplivom zapuščanja znamenja leva in vstopanja v znamenje device. Kar pomeni, da bomo postopoma opuščali potrebo po zabavi in sprostitvi ter korak za korakom vstopali v bolj praktično in delavno energijo.

Že v nedeljo zjutraj Mars vstopi v znamenje device. Vročekrvnost in tekmovalnost Marsa v levu bo postopoma popustila, z novo energijo Marsa bomo pri svojem delu bolj natančni, premišljeni, osredotočeni in predvsem bo ta Mars laže poslušal navodila in ne trmasto za vsako ceno vztrajal pri svojem. Od nedelje bomo torej vedno bolj usmerjeni v delo in vedno manj v šport ali zabavo. V sredo dopoldne bo v devico prestopila Venera, zaradi česar bomo na čustveni ravni bolj kot razvajanje, velike besede in velike ljubezni potrebovali drobne pozornosti. A ker se Venera že zelo bliža Marsu, bo kljub temu v zraku več strasti. Venera v devici najde svoje veselje v delu, vsakodnevnih opravkih in v odnosu s sodelavci. V petek pa prestopi v devico tudi Sonce. Najverjetneje se bo tudi vreme nekoliko ohladilo in nam dalo vedeti, da so sproščeni in radostni poletni dnevi za nami, da je življenje zopet “bolj zares” in po pravilih. Od mundanih aspektov se približujeta v polseksil Jupiter in Saturn, kar pomeni, da bo nekoliko manj entuziazma v zraku in nam bo Saturn s tem drobnim vplivom prinesel nekaj več resnosti in skrbi. Okrog srede, ko bo Merkur tvoril čudovit trigon z Jupitrom, ki nosi dobre novice in srečo pri izobraževanju, bo istočasno delal tudi inkonjunkcijo s Saturnom in prinesel ogromno nepotrebnih strahov in skrbi.

Postopoma nas življenje postavlja v praktično, preprosto, delavno in navadno. Po eni strani nas bo vse to pomirilo, saj nas tudi veselje in drama lahko utrudita. Po drugi strani pa bo vedno večja osredotočenost na delo prinašala želene rezultate.

Sobota / 17. avgust

Luna v ribah in Mars na zadnji stopinji. Družno nakazujeta umirjenost, a hkrati tudi pomanjkanje pogonske energije. Dopoldne se bomo silili v odgovornosti, proti večeru pa se sprostimo in si dovolimo počitek, ki ga potrebujemo.

Nedelja / 18. avgust

Luna v ribah in v praznem teku naznanja en zelo postan dan. Namenjen je počitku, odklopu in pa iskanju navdiha za poznejšo akcijo. Toda proti večeru bo Lunin prehod v znamenje ovna ter njena inkonjunkcija z Marsom prinesla neko vznemirjenje in z njim več energije.

Ponedeljek / 19. avgust

Luna v ovnu nas aktivira v delo, šport, življenje. Prisluhnimo sebi in ugotovimo, kaj je tisto, kar potrebujemo. Kljub njenem primarnem nemiru pa bomo od poznih popoldanskih ur pa vse do noči našli voljo za učenje in pogovore. In kar je še kako pomembno: nekaj nam bo postalo jasno.

Torek / 20. avgust

Torek bo še en dan z dinamično Luno v znamenju ovna. Tako bomo tudi danes potrebovali akcijo, tekmovanje, šport ali delo. Vse, samo pasive in lenarjenja ne. Sredi dneva nas strasti ali jeza lahko mečejo iz ravnotežja. Proti večeru se ta energija ohladi.

Sreda / 21. avgust

Prebujeni bomo z dotikom sladkosti, saj se Luna in Venera harmonično povežeta navsezgodaj. Čez dan bo Luna v biku nosila praktičnost in treznost. Dopoldne bomo zelo delavni. Čez dan racionalno trezni, možne so dobre novice. Proti večeru lahko nekaj strese naš svet.

Četrtek / 22. avgust

V dopoldanskih urah bo Luna v biku v trigonu s Saturnom prinašala treznost, praktičnost in načrtnost, popoldne njen kvadrat na Merkurja trmo, toda pozneje bo prevladoval mir. Zvečer nas bosta navdihovala čutnost in strast.

Petek / 23. avgust

Do sredine popoldneva bo petek pasiven in zmeden dan. Popoldanski čas pa z zadnjim krajcem nosi nekaj več napetosti. Zvečer nas bodo razdvajale strasti. V zraku bo potreba po zabavi in odklopu. Paziti se moramo le pretiravanja.


Najbolj brano