Pester prestopni rok

Poletni prestopni rok bo očitno močno premešal karte pred pričetkom sezone 2019/20 v balinarski superligi.

Z Gregorjem Severjem bo kobjeglavski Agrochem Hrast v superligi 
napadal najvišja mesta.

 Foto: Dante Bonino
Z Gregorjem Severjem bo kobjeglavski Agrochem Hrast v superligi napadal najvišja mesta.  Foto: Dante Bonino

Najbolj odmeven prestop je uspel superligašu Agrochemu Hrastu iz Kobjeglave, ki ga je okrepil dolgoletni reprezentant Gregor Sever. Ljubljančan je zadnja leta uspešno nastopal v italijanski serie A, kobjeglavsko vrsto pa je okrepil tudi mladi up Jan Guštin (Repentabor). Koprsko Marjetico je ob vrnitvi v elito zapustil Dragan Kutlačić, ki se seli v ljubljanski Krim, iz portoroške Aikea Antene pa sta se k sosedom preselila Dejan in Gregor Korošec.

Poročali smo že, da so se Gregor Moličnik ter David in Igor Šircelj preselili v novoustanovljeni BD Kozlek, medtem ko v Zabiče prihajata Goran Vujanović (Trata Škofja Loka) in Damir Laginja (Klana, Hrvaška). Branilci naslova iz Škofje Loke so se okrepili s povratnikoma iz serie A Dejanom Korenom in Gregorjem Oprešnikom. Kot kaže, bo Aikeo Anteno okrepil Postojnčan Jan Blažič, Jani Jarič pa se je iz Postojne preselil v Košano.

Zasedbi Skale iz Sežane in Ilirske Bistrice bosta novo superligaško sezono - tekmovanje se prične konec oktobra - začeli v nespremenjenih zasedbah.


Najbolj brano