Vršič jutri podpisuje za Koper

Saga o prihodu izkušenega zveznega igralca, kmalu 35-letnega Dareta Vršiča na Bonifiko, se bliža koncu.

Konec maja je Apačanu Daretu Vršiču, ki je poklicno nogometno 
pot začel v Muri,  potekla potekla pogodba v Mariboru, v koprskem 
drugoligašu pa so se očitno odločili,  da bodo tudi okoli njega 
gradili zgodbo o vrnitvi v prvo SNL. Foto: Nebojsa Tejic
Konec maja je Apačanu Daretu Vršiču, ki je poklicno nogometno pot začel v Muri, potekla potekla pogodba v Mariboru, v koprskem drugoligašu pa so se očitno odločili, da bodo tudi okoli njega gradili zgodbo o vrnitvi v prvo SNL. Foto: Nebojsa Tejic

KOPER > Konec maja je Apačanu Daretu Vršiču, ki je poklicno nogometno pot začel v Muri, potekla potekla pogodba v Mariboru, v koprskem drugoligašu pa so se očitno odločili, da bodo tudi okoli njega gradili zgodbo o vrnitvi v prvo SNL. Kot nam je povedal predsednik FC Koper Ante Guberac, naj bi sredstva za njegovo plačo prispeval eden od podpornikov kluba, ki ne želi biti imenovan. Plača naj bi bil eden glavnih razlogov za dolga pogajanja, saj je Vršič vajen visokih številk iz Maribora in je na izteku resne kariere želel še kaj zaslužiti. Koprčani pa pričakujejo, da bo Vršič eden ključnih igralcev pri letošnjem lovi na vrh druge SNL in nato po napredovanju v prvo ligo še prihodnjo sezono.

Vršič naj bi jutri vrnil podpisano dveletno pogodbo, najkasneje v petek pa bo prvič na treningu Kopra. Po težji poškodbi v dresu romunske Politehnice Temišvar ga je na nogometno sceno znova izstrelil prav Koper, kjer je odigral drugo polovico sezone 2009/10 in Kopru z devetimi zadetki krepko pomagal do edinega državnega naslova. Zatem je odšel k Olimpiji in dunajski Austriji od leta 2014 pa je bil pet let član Maribora.


Najbolj brano