Eksplozija med snemanjem Bondovega filma povzročila poškodbo

Sodelujoče na snemanju naslednjega filma o Jamesu Bondu v britanskih studiih Pinewood je pretresla eksplozija, ki je povzročila škodo in manjšo poškodbo. Razbitine so padle na člana filmske ekipe, ki je stal zunaj pred studii na zahodu Londona.

Pred dnevi se je sicer na snemanju filma na Jamajki britanski 
igralec Daniel Craig, ki že petič igra legendarnega vohuna, 
poškodoval gleženj. Foto: Karen Ballard
Pred dnevi se je sicer na snemanju filma na Jamajki britanski igralec Daniel Craig, ki že petič igra legendarnega vohuna, poškodoval gleženj. Foto: Karen Ballard

LONDON > Časopis Sun je poročal, da se je trojna eksplozija sprožila ob spodleteli kaskaderski točki, kar je uničilo del strehe in več stenskih panelov. "Bil je popoln kaos," enega od neimenovanih virov navaja Sun.

"Med snemanjem nadzorovane eksplozije na snemanju Bonda 25 je v Pinewood studiih nastala škoda na zunanji strani prizorišča. Na kraju snemanja se ni nihče poškodoval, je pa eden od filmske ekipe zunaj studiev utrpel manjšo poškodbo," so na družbenem omrežju twitter v torek zapisali ustvarjalci filmov o Jamesu Bondu.

Pred dnevi se je sicer na snemanju filma na Jamajki britanski igralec Daniel Craig, ki že petič igra legendarnega vohuna, poškodoval gleženj.

25. film o agentu bo v kinematografih v ZDA, Franciji in Veliki Britaniji 8. aprila prihodnje leto.


Najbolj brano