Obležal s hudo poškodovano glavo

Včeraj zjutraj so mimoidoči v Sežani na pločniku našli starejšega moškega s poškodovano glavo. Reševalci so ga oskrbeli in odpeljali v ljubljanski klinični center, policisti pa so ugotovili, da ga najverjetneje ni zbil avto.

Včeraj zjutraj so mimoidoči v Partizanski ulici na pločniku našli  moškega s hudo poškodovano glavo.  Foto: Marica Uršič  Zupan
Včeraj zjutraj so mimoidoči v Partizanski ulici na pločniku našli moškega s hudo poškodovano glavo.  Foto: Marica Uršič Zupan

SEŽANA > Včeraj ob 7.25 so mimoidoči na Partizanski cesti v Sežani naleteli na starejšega moškega, ki je negibno ležal na tleh. Obležal je na cesti ob pločniku s hudo poškodovano glavo. Takoj so poklicali številko 112, od tam pa so dogodek prijavili tudi policistom. Vsi so namreč sumili, da ga je med prečkanjem ceste zbil avto.

Na kraj so takoj prihiteli sežanski reševalci, ki so moškega oskrbeli in ga odpeljali na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Svoje delo so opravili tudi policisti, ki so ugotovili, da gre za 80-letnika iz Dutovelj. Po informacijah, ki so jih zbrali od očividcev, in poškodbah glave so potrdili, da moški ni bil udeležen v prometni nesreči, ampak da je najverjetneje padel sam.

Še pred padcem naj bi namreč nekateri občani opazili njegovo nezanesljivo hojo. Vseeno policija še vedno prosi očividce, s katerimi sežanski policisti niso govorili, naj jim sporočijo, kaj so videli in kako se je dogodek zgodil.


Najbolj brano