Domačini ne verjamejo analizi tveganja

Ministrstvo za obrambo se, dokler ne bo našlo alternative, če sploh, ne more umakniti s Počka, pravi glavni pogajalec ministrstva z občino Boštjan Šefic, ki zato želi povrniti zaupanje lokalne skupnosti. Da bo to zelo težko, je jasno tudi po predstavitvi posebne strokovne podlage za podzemne vode, ki ...

 Foto: Daniel Cek
Foto: Daniel Cek

POSTOJNA > Študijo, ki je ključna za nadaljevanje novega postopka sprejemanja državnega prostorskega načrta (DPN) za vadišče, so v petek v ...

Komentar novinarja

Veronika Rupnik Ženko

Dvomi ostajajo

Ministrstvo za obrambo je Geološkemu zavodu Slovenije za dopolnitev strokovnih podlag za področje podzemne vode, ki je eno ključnih poročil pri novem poskusu sprejema državnega prostorskega načrta za osredje vadišče, plačalo približno 75.000 evrov. Svojevrstna ironija je, da je ob tem celo minister Karl Erjavec priznal, da v zvezi z raziskavami, ki jih je naročil Mors, obstajajo o dvomi o verodostojnosti. Da je zdaj res že čas, da nehamo zapravljati denar za študije, ki jim javnost ne zaupa,...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 8. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano