V Portorožu izžrebali vrstni red nastopajočih na MMS

Danes so v portoroškem Avditoriju žrebali vrstni red nastopajočih izvajalcev na letošnjem, 39. festivalu Melodije morja in sonca. Prireditev, ki jo bo neposredno prenašala TV Slovenija, bo v soboto, 6. julija v Amfiteatru Avditorija Portorož s pričetkom ob 20.45.

Danes so v portoroškem Avditoriju žrebali vrstni red nastopajočih 
izvajalcev na letošnjem, 39. festivalu Melodije morja in sonca. Foto: Janez Kočar
Danes so v portoroškem Avditoriju žrebali vrstni red nastopajočih izvajalcev na letošnjem, 39. festivalu Melodije morja in sonca. Foto: Janez Kočar

PORTOROŽ > Slavko Ivančić, umetniški vodja festivala MMS, se je danes pošalil, da “plujemo hitro proti stotici”. Prijav je bilo namreč letos več kot lani, 88.

Da je ta prireditev pomembna tudi v širšem smislu, kot turistična prireditev za našo občino, je izpostavil piranski župan Đenio Zadković. Direktorica Avditorija Portorož, Dragica Petrovič, se je vsem sodelujočim zahvalila za dosedanje delo. Mojca Petrič Bužan, odgovorna urednica regionalnega televizijskega programa Koper, je obljubila, da bodo letos še bolj združili moči nacionalna RTV Slovenija in regionalni RTV center Koper, da bo televizijski prenos prireditve še bolj “barvit, sončen, primorski”.

Letošnji izvajalci z vrstnim redom Rina K, Samuel Lucas, Tomaž Hostnik, Bro, BassLess, Nada Barle, Kvatropirci, 2B, Mila, Canegatto, Tinkara Kovač, Dare Kaurič, Orter in Swing Deal se bodo, po danes izžrebanem vrstnem redu nastopa potegovali za Veliko nagrado MMS 2019 in nagrade strokovne žirije za: glasbo, besedilo, interpretacijo vokalnega solista in za najbolj obetavnega izvajalca oziroma avtorja - nagrado Danila Kocjančiča.


Najbolj brano