Nagrada za najslabšo enajstmetrovko letos že oddana?

Nogometaš angleškega drugoligaša Swansea Cityja Bersant Celina si bo verjetno za vedno zapomnil poskus enajstmetrovke na včerajšnji prvenstveni tekmi na gostovanju pri West Bromwichu. Njegov poskus "panenke" se je namreč tako hudo ponesrečil, da so mu angleški mediji že podelili nagrado za najslabše izvedeno enajstmetrovko v tej sezoni.

Neposrečen poskus je požel obilico posmeha med delom gledalcev na stadionu, ni pa ostal neopažen niti na družbenih 
omrežjih, kjer različni posnetki hitro nabirajo oglede. Foto: youtube
Neposrečen poskus je požel obilico posmeha med delom gledalcev na stadionu, ni pa ostal neopažen niti na družbenih omrežjih, kjer različni posnetki hitro nabirajo oglede. Foto: youtube

LONDON > Kosovskemu vezistu je pri poskusu premetene izvedbe najstrožje kazni spodrsnilo, tako da je žogo skoraj popolnoma zgrešil. Uspelo mu jo je udariti le toliko, da se je skotalila kakšna dva metra na desno, proč od gola, kjer jo je obramba West Bromwhicha brez težav izbila iz kazenskega prostora.

Neposrečen poskus je požel obilico posmeha med delom gledalcev na stadionu, ni pa ostal neopažen niti na družbenih omrežjih, kjer različni posnetki hitro nabirajo oglede.

Da bi vse skupaj bilo še toliko slabše za Celino, se je to zgodilo v prvem polčasu pri zaostanku 0:1, Swansea pa je v drugem polčasu prejel še dva zadetka in klonil z 0:3.

Kot poroča britanski Sky Sports, je v bran osramočenemu nogometašu po tekmi hitro stopil trener Swansea Cityja Graham Potter: "Seveda se je najlažje norčevati iz tega, gotovo ga bo to tudi doletelo, ampak to je življenje. Pokazal je pogum, prevzel odgovornost za izvedbo enajstmetrovke - mi ga ob tem, kar se je zgodilo, lahko le tolažimo, saj bo sigurno odnesel kaj pozitivnega iz te izkušnje."


Najbolj brano