Le Iene o tržaškem zdravniku

Pod nož je šel zaradi rutinske operacije za odstranitev kostnega izrastka na nožnem palcu, posledica neposrečenega kirurškega posega pa je šepavost, ki se je ne da odpraviti. Tako je kameram televizijske oddaje Le Iene zaupal Tržačan Roberto.

V nedeljski oddaji Le Iene je Tržačan Roberto povedal zgodbo o 
ponesrečeni operaciji, ki jo je na njegovem stopalu izvedel kirurg 
s Parkinsonovo boleznijo.  Foto: iene.mediaset.it
V nedeljski oddaji Le Iene je Tržačan Roberto povedal zgodbo o ponesrečeni operaciji, ki jo je na njegovem stopalu izvedel kirurg s Parkinsonovo boleznijo.  Foto: iene.mediaset.it

TRST > “Zdravnik bi bil moral odstraniti le milimeter, dva odvečne kosti, naposled pa je odrezal tako rekoč celo kost,” je v kamero povedal Roberto. Šepanje je povzročilo cel niz zdravstvenih komplikacij, kot so bolečine v kolku in hrbtu, zaradi katerih mora dnevno jemati protibolečinska zdravila, vsebino oddaje povzema Primorski dnevnik.

V nedeljski oddaji Le Iene, ki jo predvajajo na tv-omrežju Italia uno, so v prispevku Veronice Ruggeri seznanili javnost z zgodbo ortopeda, ki naj bi kljub bolehanju za Parkinsonovo boleznijo operiral paciente. Prav ta zdravnik je leta 2013 operiral nesrečnega Roberta, ki je kakih deset dni po operaciji med odstranitvijo šivov opazil tresljaj zdravnikove roke, zaradi katerega naj bi neimenovani zdravnik pacienta po nesreči tudi porezal po nogi.


Najbolj brano