Goričanka Tish v večerni del oddaje Amici di Maria de Filippi

18-letna Goričanka Tijana Borić, ki se predstavlja z umetniškim imenom Tish, se je prebila med najboljše udeležence ene najbolj gledanih italijanskih šovov talentov Amici di Maria de Filippi. Spremljati jo bo mogoče v večernem delu oddaje na programu Canale 5.

Goričanka Tijana Borić z umetniškim imenom Tish navdušuje 
občinstvo in gostujoče strokovnjake italijanske oddaje Amici di 
Maria de Filippi. Foto: Instagram/tishdots
Goričanka Tijana Borić z umetniškim imenom Tish navdušuje občinstvo in gostujoče strokovnjake italijanske oddaje Amici di Maria de Filippi. Foto: Instagram/tishdots

GORICA > 18-letna Goričanka srbskih korenin Tijana Borić oziroma Tish, kakor se predstavlja v priljubljeni italijanski oddaji, je večji del svoje šolske poti opravila v šolah s slovenskim učnim jezikom.

V sobotni popoldanski oddaji Amici di Maria de Filippi je uspešno prestala nastope pred tremi zunanjimi sodniki in se tako uvrstila v finalni, večerni del oddaje.

Šov talentov med tednom predvajajo na programu Real Time, ob koncu tedna pa na programu Canale 5 in ima običajno preko tri milijone gledalcev.

Tish je tretja finalistka - in prva pevka, ki se je uvrstila v finalni del -, potem ko sta si nastop v ključnem delu tekmovanja zagotovila plesalca Vincenzo in Rafael. Tijano Borić bo tako mogoče spremljati tudi v večernih urah, ko bo oddaja Amici di Maria de Filippi dočakala svoj vrhunec. Preboj v finalni del si je prislužila z vrhunsko izvedbo skladbe Bird Set Free pevke Sie, Tencove pesmi Vedrai Vedrai in svojega avtorskega komada Casinò.

Kdaj bodo začeli predvajati večerne oddaje, še ni znano. Lani je bila prva na sporedu 7. aprila.

Albert Voncina, Primorski dnevnik


Najbolj brano