Za delavce pekarne ne bo ostalo veliko

Stečajni upravitelj Pekarne Postojna je slabo leto po uvedbi stečaja na podlagi cenitev sodišču predlagal prvo prodajo premoženja propadle pekarne. Zanimanje za premoženje je, a za primerno ceno, zato hitre prodaje ni pričakovati, še najboljšega poplačila pa se lahko nadejajo hipotekarni upniki.

Prvo dražbo nepremičnin Pekarne Postojna v stečaju je pričakovati konec marca ali v začetku aprila.  Foto: Veronika Rupnik Ženko
Prvo dražbo nepremičnin Pekarne Postojna v stečaju je pričakovati konec marca ali v začetku aprila.  Foto: Veronika Rupnik Ženko

POSTOJNA > Stečajni upravitelj Rok Felicijan Pristovšek je predlagal, da se prva prodaja premoženja Pekarne Postojna opravi na javni dražbi ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano