Lista 2030: ne podpiramo nikogar in ne zahtevamo nobenih funkcij

Izolska Lista 2030 na čelu z Dariem Madžarevićem, ki je v prvem krogu lokalnih volitev kot županski kandidat prejel 16,4 odstotka glasov, v drugem krogu ne namerava podpreti ne Komljanca ne Markočiča.

Dario Madžarević
Dario Madžarević 

IZOLA > “V drugem krogu volitev ne podpiramo nobenega kandidata in ne zahtevamo nobenih ugodnosti, funkcij ali privilegijev v zameno za sodelovanje ali podporo. Z novim županom, kdorkoli bo prepričal ljudi, bomo sodelovali v dobro razvoja Izole,” je Dario Madžarević v imenu Liste 2030 zapisal v sporočilu za javnost.

Pri delu v občinskem svetu, kjer jim pripadata dva sedeža - zasedla ju bosta Madžarević in Sara Rutar - bodo ostali zavezani svojemu programu in konkretnim projektom, ki so jih dorekli v dialogu z občankami in občani. “Delovali bomo v smeri oblikovanja predloga razvojne strategije 2030, skupaj s strokovnjaki in javnostjo,” zatrjujejo.

Občanke in občane pozivajo, naj se v čim večjem številu udeležijo drugega kroga volitev in tako izrazijo lastno voljo. “Za boljši, kvalitetnejši in hitrejši razvoj Izole je najbolje, da izvolimo župana, ki bo imel mandat s čim večjim številom glasov ter s tem tudi veliko moralno odgovornost, da dela v dobro Izolank in Izolanov,” še dodaja Madžarević.


Najbolj brano