Izolski Socialni demokrati prepuščajo izbiro volilcem

Izolska stranka SD v drugem krogu ne bo podprla nobenega od kandidatov za župana. “Svojemu članstvu in vsem, ki nas podpirajo, prepuščamo izbiro kandidata, ki jih najbolj prepriča s svojimi idejami za prihodnost Izole,” sporočajo.

Aleksej Skok je kot kandidat SD za izolskega župana na volitvah 18. 
novembra prejel 17,5 odstotka glasov, kar je le devet glasov manj 
od drugouvrščenega Danila Markočiča (Desus).
Aleksej Skok je kot kandidat SD za izolskega župana na volitvah 18. novembra prejel 17,5 odstotka glasov, kar je le devet glasov manj od drugouvrščenega Danila Markočiča (Desus). 

IZOLA > Županski kandidat Aleksej Skok, ki je tudi predsednik izolske SD, je obema kandidatoma Evgeniju Komljancu in Danilu Markočiču čestital in jima zaželel uspešno kampanjo v drugem krogu z željo, da bi ta bila korektna in vsebinsko zanimiva.

“Ni nepomembno, kdo bo vodil našo občino v naslednjem mandatu, saj bo moral uspešno združevati želje številnih društev in vse večje potrebe javnih ustanov v Izoli ter znati uspešno črpati evropska sredstva in privabljati zasebne investitorje v našo občino,” meni Skok in obenem zatrjuje, da bodo Socialni demokrati vedno na razpolago z nasveti in konkretnim angažmajem za uspešno Izolo v prihodnje.

Stranko SD bodo v izolskem občinskem svetu še naprej zastopali štirje svetniki. Med prioritetnimi projekti za razvoj Izole, za ketere se nameravajo zavzemati, izpostavljajo nov kulturni dom, kanalizacijo na Šaredu, preplastitev pomožnih nogometnih igrišč, obnovo športne dvorane na Kraški, nov mladinski center, dnevni center oskrbe starejših, nova stanovanja za mlade, novo otroško igrišče v Kortah ter razsvetljavo obalne ceste in Parenzane.


Najbolj brano