SD Kobarid in Bovec: sodelovanje in enake možnosti

Občinski odbor SD v Bovcu podpira “svojega” aktualnega župana Valterja Mlekuža, kobariška SD pa župana Roberta Kavčiča, ki kandidira na svoji listi. V obeh občinah ponujajo kandidate za občinska sveta, ki si bodo prizadevali za enake možnosti vseh občanov.

 Foto: Leo Caharija
Foto: Leo Caharija

KOBARID, BOVEC > Poudarjajo pomen povezovanja in sodelovanja znotraj občin in še posebej med njimi, saj je po njihovem mnenju Posočje neločljiva celota, ki lahko le z usklajenimi ukrepi učinkovito rešuje ključne probleme v turizmu, prometu, demografiji …

V bovški občini z dvema volilnima enotama sta nosilca list Miha Sotlar in Vasja Vitez. Tam si bodo v SD med drugim prizadevali za nadgradnjo zdravstvenih storitev, oskrbo starejših občanov, za razvoj turizma s Kaninom in gradnjo športne dvorane in za podporo podjetnikom. V Občini Kobarid z eno enoto je nosilec liste dolgoletni svetnik Branko Velišček. SD podpira dnevni center za starejše, urejanje režimov v povezavi s turizmom in atraktivni program sobivanja turizma z ribogojstvom. V obeh občinah si bodo prizadevali za gradnjo stanovanj za mlade, za širitev sistema ogrevanja in za zdravo pitno vodo, izpostavljajo še brezplačno pravno pomoč občanom.


Najbolj brano