Inšpektorji zadovoljni z objekti

Na Odbojkarski zvezi Slovenije (OZS) so gostili inšpektorje Evropske odbojkarske konfederacije (CEV), ki so si podrobno ogledali prizorišče evropskega prvenstva za moške, ki ga bo Slovenija prihodnje leto med 12. do 29. septembrom gostila skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko. Pri nas bo ena skupina, del izločilnih bojev in eno polfinale. Finale bo v Parizu.

Stožice Foto: STA
Stožice Foto: STA

LJUBLJANA > Inšpekcijski obisk se je začel z ogledom obeh uradnih hotelov, M hotela v Šiški, v katerem bodo nastanjene ekipe in Austria Trend Hotela, ki bo gostil delegate, sodnike in predstavnike CEV. Sledil je še ogled dvorane v Stožicah z vsemi zmogljivostmi. Nad videnim so bili inšpektorji CEV zadovoljni. “Vse je na zelo visoki ravni, imeli bomo odlične razmere za izvedbo prvenstva in prav zato smo Sloveniji dodelili enega od obeh polfinalnih obračunov,” je organizatorjem laskal Özkan Mutlugil, podpredsednik in prvi finančnik CEV.

Predsednik OZS Metod Ropret je bil pred obiskom delegacije miren: “Slovenci smo se z organizacijo tekmovanj že dokazali. Vedeli smo, da razpolagamo z moderno dvorano in s športnimi zmogljivostmi znotraj nje in vsemi pogoji. Prav tako smo vedeli, da vsi naši hoteli presegajo vse tisto, kar lahko marsikdo v Evropi ponudi.”  


Najbolj brano