Valter Mlekuž: Nogomet povezuje

Občino v naslednjem mandatu čaka prenova smučišča in iskanje denarja EU. “Prav zato in seveda tudi zaradi številnih drugih izzivov sem se odločil za ponovno kandidiranje,” pojasnjuje Valter Mlekuž.

Valter Mlekuž
Valter Mlekuž 

Mlekuž je v politiki od mladosti. Več let je vodil mladinsko organizacijo Bovec in bil član predsedstva organizacije mladih v Posočju. Kot sindikalist v Iskri Bovec se je boril za pravice zaposlenih. Dva mandata je vodil KS Čezsoča. Bil je dolgoletni organizator Kmečkih iger v Čezsoči. Na svoji koži je občutil potres in njegove posledice.

“Od malega rad igram nogomet, zato me veseli, da bomo na območju letališča uredili športni park z nogometnim igriščem in atletsko stezo.” Nogomet igra dvakrat na teden v Kobaridu, kjer beseda nanese tudi na to, kako bi v Posočju čim bolje sodelovali. Izpostavlja vrsto projektov, s katerimi bi rad nadaljval. Denimo daljinsko ogrevanje, urejanje območja ob kulturnem domu, novo športno dvorano, dom za starejše in druge. Bovški trg bi namenil pešcem, zavzema pa se tudi za več naložb v vaseh v občini.


Najbolj brano