Novih neprofitnih stanovanj sklad nima

Stanovanjski sklad novogoriške občine je po besedah direktorja Tomice Dumančića še korak bliže gradnji druge stavbe z oskrbovanimi stanovanji v mestu. Okrog 40 naj bi jih tam bilo. Po drugi strani je sklad zamaknil novi razpis za oddajo neprofitnih stanovanj, v prvi vrsti zato, ker novih ni na voljo....

Za najem neprofitnih stanovanj namerava sklad razpis objaviti 
prihodnje leto. Foto: Ambrož Sardoč
Za najem neprofitnih stanovanj namerava sklad razpis objaviti prihodnje leto. Foto: Ambrož Sardoč

NOVA GORICA > Kot je že nekajkrat poudaril, si direktor stanovanjskega sklada mestne občine Tomica Dumančić že dlje časa prizadeva, da bi ...

Komentar novinarja

Ambrož Sardoč

Zidati in zidati ne reši problema

Novogoriški stanovanjski sklad je obelodanil, da bo razpis za oddajo neprofitnih stanovanj v najem objavil šele prihodnje leto. Ta trenutek namreč nima prostih stanovanj za prosilce, hkrati naj bi do pomladi spremenili pravila igre. Kaj pa bo takrat zares drugače? Morda bo sklad s spremembo pravil skrčil seznam upravičencev do neprofitnih stanovanj, ker bodo, na primer, odpadli “preveč izbirčni”, ki zavrnejo prvo ponujeno jim stanovanje, in še kdo. Toda seznam bo ostal dolg. Že zdaj je ...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 7. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano