Saša Likavec Svetelšek: Uresničene in nove obljube

“Imam še ogromno volje,” je ob začetku volilne kampanje, v kateri se poteguje za svoj drugi mandat, dejala Saša Likavec Svetelšek.

Saša Likavec Svetelšek Foto: Petra Mezinec
Saša Likavec Svetelšek Foto: Petra Mezinec

“Odprtih imamo toliko stvari, da jih je več kot dovolj za prihodnja štiri leta.” In našteje: pločniki in krožišče v Markovščini ter Gradišču, krožišče na Kozini (pri Jadranu), mladinski center pri novem parku Žaga na Kozini, Mestni trg, večnamenska športna dvorana pri šoli, nogometno igrišče z atletsko stezo, vodovod Brkini, parkirišče za avtodome v Hrpeljah, mitski park Rodik, gasilski dom Materija, vrtec Materija ...

Pred štirimi leti, ko jo je iz pisarne direktorice občinske uprave v župansko pisarno pospremila najvišja volilna podpora na Primorskem (79,92 odstotka), je v dar dobila metlo, vile in kuhalnico. Pometala ni, saj, kot pravi, tako z upravo kot s krajevnimi skupnostmi zelo dobro sodeluje. Precej več je uporabljala kuhalnico in skuhala kar nekaj golažev na različnih prireditvah. Kot največji uspeh zadnjih let izpostavlja: “Uspeli smo ohraniti standard, ki smo ga imeli, na področju družbenega življenja in sociale, uvedli smo spodbude za prve zaposlitve, reševanje stanovanjskega problema, subvencioniranje malih čistilnih naprav, obnove sakralne dediščine ... Na področju investicij pa mislim, da smo - razen doma za starejše na Kozini - uspeli uresničiti vse, kar sem obljubila.”


Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano