Markočič z 18 projekti za razvojni preboj Izole

Izolski županski kandidat stranke Desus Danilo Markočič je na včerajšnji predstavitvi programa in 21-članske liste kandidatov za občinski svet ter kandidatov za svete krajevnih skupnosti poudaril, da ljudem ne obljublja gradov v oblakih, temveč izvedbo konkretnih projektov.

Desusov županski kandidat Danilo Markočič je včeraj v Kinu Odeon 
predstavil svoj program in desusove kandidate za občinski svet in 
svete KS.
Desusov županski kandidat Danilo Markočič je včeraj v Kinu Odeon predstavil svoj program in desusove kandidate za občinski svet in svete KS. 

IZOLA > Izmed 18 projektov, ki “bodo omogočili izolski razvojni preboj” je Markočič izpostavil prenovo Arrigonija, gradnjo novega kulturnega doma, doma za starejše in stanovanj za mlade družine, uvedbo participativnega proračuna, aktivno sodelovanje očine s potencialnimi investitorji v obrtnih in industrijskih conah, pripravo strategije razvoja turizma, uspešnejše črpanje evropskih sredstev ter razvoj kmetijstva in podeželja.

“Ker sem človek dogovarjanja, nisem zagovornik političnih koalicij na občinski ravni, saj je za ključne razvojne projekte občine potrebno sodelovati z vsemi izvoljenimi občinskimi svetnicami in svetniki. V občinah ki so jim, podobno kot v preteklih letih v Izoli, vladale politične koalicije, se je to večinoma pokazalo kot razvojna ovira, naš cilj pa je, da Izola spet dobi značaj jadranske gazele” je v nagovoru poudaril Markočič.

Podpredsednik državnega zbora in predsednik Desusa Izola Branko Simonovič pa je zatrdil, da bo na državni ravni stranka Desus pomagala odpirati vrata, da bi lahko čim uspešneje izvajali razvojne projekte v Izoli.


Najbolj brano