Lista Roberta Goloba z zeleno vizijo občine

Lista Roberta Goloba se bo na tokratnih volitvah potegovala za svoj četrti mandat v Mestnem svetu Nova Gorica.

Robert Golob Foto: Leo Caharija
Robert Golob Foto: Leo Caharija

NOVA GORICA > V Listi Roberta Goloba, kjer 20 kandidatov ki prihaja iz gospodarstva in podjetništva, so prepričani, da je to pravi temelj razvoja zelene vizije občine s poudarkom na trajnostno naravnanem gospodarstvu. “Verjamem v vizijo zelenega mesta. To je dolgoročno prava pot razvoja za vsa mesta, še posebej pa je lahko to nova priložnost za celovit preboj Goriške, saj imamo zato odlične danosti”, pravi dr. Robert Golob, nosilec liste in predsednik Krajevne skupnosti Kromberk-Loke.

“Pojem zelena vizija je resda širok in ga mora vsak razumeti in čutiti iz sebe – lahko to pomeni razvoj novih delovnih mest z visoko dodano vrednostjo, trajnostne mobilnosti, zelenega turizma … Na teh temeljih pa se potem plemenitijo ostala družbena področja, od razvoja športa in kulture, sociale, do pomlajevanja in infrastrukturnega napredka občine,” dodaja.

Na tokratnih volitvah so se Listi Roberta Goloba pridružili tudi svetniki drugih list, kot sta Ljubka Čargo iz Liste za Trnovsko in Banjško planoto ter Jožko Leban iz Liste za Solkan.


Najbolj brano