Cona Neverke se bo povečala

Pivški občinski svetniki so dali soglasje za nakup dveh hektarjev velikega zemljišča v industrijsko-obrtni coni Neverke. Občina ga bo kupila za pol milijona evrov, dober milijon za komunalno opremljanje bo dobila od gospodarskega ministrstva, nato pa bo parcele ponudila podjetnikom.

V sklopu širitve cone v Neverkah nameravajo urediti tudi nakladalno-razkladalno rampo na tiru pri silosih in tja preseliti 
hrupno pretovarjanje odpadnega železa iz središča Pivke.  Foto: Helena Race
V sklopu širitve cone v Neverkah nameravajo urediti tudi nakladalno-razkladalno rampo na tiru pri silosih in tja preseliti hrupno pretovarjanje odpadnega železa iz središča Pivke.  Foto: Helena Race

PIVKA, NEVERKE > Širitev industrijsko-obrtne cone Neverke bo omogočil dogovor za razvoj regij z ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo,...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano