Oven

Kljub možnosti, da bi si lahko v poslovnih zadevah izbrali bližnjico, se boste odločili za daljšo, a bolj kakovostno pot. Ne pričakujete preveč od bližnjih sorodnikov, zanesite se nase.

Bik

Odlično idejo v zvezi z vašimi poslovnimi načrti že imate, vedeti morate še, kaj lahko s čim povežete ter nato vse skupaj združite v celoto. V odnosu do neke osebe še nekaj časa ohranjajte razdaljo.

Dvojčka

Prevečkrat ste že videli, kako lahko drugi zavozijo, ker se ženejo za nečim, ne glede na ceno, zato sami zmerno sledite svojim ambicijam in ciljem. V domačem okolju vam ne bo primanjkovalo novih izzivov.

Rak

Vaša modrost bo še posebej poudarila tisto, kar tudi sicer prevladuje v vašem značaju: discipliniranost, vztrajnost in željo po uspehu. Zadovoljni boste s seboj, a vzemite si čas za razvajanje.

Lev

V poslovnih zadevah boste toliko odkriti do sebe, da si boste priznali, da zadeve ne bi mogli izpeljati bolje. Prišli boste do spoznanja, da je življenje lepše, če ga delimo z drugimi.

Devica

Vaš cilj na poslovnem področju bo zahteval zavestno odločitev, marljivost in predanost. Pri partnerju boste našli odgovor za svoje težave, vprašanja in vse vaše želje.

Tehtnica

Na poslovnem področju boste izbrali pot, ki bo v skladu z vašo naravo in z vašimi poslovnimi izkušnjami iz preteklosti. Postali ste pravi mojster komuniciranja in lepega obnašanja.

Škorpijon

Ker imate izjemno voljo in pogum, boste hitro zagrizli v nov poslovni izziv. Odločili se boste za lastno stališče, partnerju pa boste povedali, kaj si v resnici o neki zadevi mislite.

Strelec

Na poslovnem področju boste natančni, kajti zavedali se boste, da ne smete narediti nobene napake, ki bi lahko postala prednost vaših nasprotnikov. Uživali boste v izbrani družbi.

Kozorog

Niste bogati samo v materialnem smislu, ampak tudi zaradi vaših izkušenj in preteklosti, čustev in vašega stalnega truda pri izpopolnjevanju samega sebe. V denarnih zadevah ne izzivajte usode.

Vodnar

V poslovnih zadevah ste dali vse od sebe, zato se lahko upravičeno in odločno potegnete zase. Med vaše največje izzive bo sodil enakovreden partnerski odnos. Previdnejši bodite pri vožnji.

Ribi

Bodite previdni v zvezi z poslovnimi in drugačnimi zadevami na internetu, nekdo vas bo poskušal prepričati v svojo poštenost. Partner ima za vas pripravljen dober nasvet, vprašajte ga za mnenje.