Ne želijo si večje obljudenosti

Obalna cesta je postala pribežališče samotarjev in ljubiteljev spokojnosti, ki prezirajo gnečo, vreščanje s plaž in bučne terase gostinskih lokalov. Kolesarji in sprehajalci ne pogrešajo ničesar, manj bodo v prihodnje spreminjali podobo tega območja, bolj bodo zadovoljni.

Javna razsvetljava na koprskem delu obalne ceste sprehajalcem in 
kolesarjem ponuja občutek varnosti tudi v večernih urah.  Foto: Nataša Hlaj
Javna razsvetljava na koprskem delu obalne ceste sprehajalcem in kolesarjem ponuja občutek varnosti tudi v večernih urah.  Foto: Nataša Hlaj

KOPER > Kar nekaj je razlik, zaradi katerih je obalna cesta na koprski strani uporabnikom prijaznejša. Do meje z izolsko občino imajo kolesarji ...

Komentar novinarja

Nataša Hlaj

Obalna cesta bo še občutljiva tema

Sprehajanje, kolesarjenje ali zgolj brezskrben počitek v družbi ali s knjigo v roki vzdolž obalne ceste je pravi balzam za oči in dušo. Odprt pogled na modrino morja in neba ob spremljavi čričkov in galebov, brez nepotrebne “urbane” navlake, je kombinacija, ki ne pritegne le samotarjev, temveč vse, ki v frenetičnem vsakdanu hlastajo po spokojnosti in notranjem miru. To območje je postalo priljubljeno pribežališče vseh, ki se v velikem loku raje izognejo gneči, vreščanju s plaž in bučnim terasam ...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano