Gradnja garaže se še ni začela, pa že dviga pritisk

Stanovalci stolpnice na Muzejskem trgu 4 v Kopru so se organizirali in koprski upravni enoti poslali kar dvanajst zahtev oziroma pogojev, ki so povezani s pozivom, naj se kot stranke v postopku opredelijo do načrtovane gradnje podzemne parkirne hiše v njihovi bližini na območju Belvederja.

Stanovalci bloka na Muzejskem trgu 4 so do zdaj imeli na voljo 
parkirne dovolilnice, zato se jim zdi nesprejemljivo, da bodo 
morali v prihodnje v podzemni garaži parkirati pod enaki pogoji 
kot vsi drugi uporabniki. Foto: Nataša Hlaj
Stanovalci bloka na Muzejskem trgu 4 so do zdaj imeli na voljo parkirne dovolilnice, zato se jim zdi nesprejemljivo, da bodo morali v prihodnje v podzemni garaži parkirati pod enaki pogoji kot vsi drugi uporabniki. Foto: Nataša Hlaj

KOPER > V odboru stanovalcev bloka na Muzejskem trgu 4 napovedujejo, da ne bodo stali križem rok, saj ocenjujejo, da velikopotezno naložbo ...

Komentar novinarja

Nataša Hlaj

Si gradbinec želi vojno ali mir?

Gradnja garažne hiše pod Muzejskim trgom v Kopru bo v prihodnjih letih korenito posegla v mestni vsakdan zlasti na območju gosto poseljenega Belvederja. Gre za izjemno zahteven gradbeni poseg, ki bo terjal veliko mero prilagodljivosti in dogovarjanja med izvajalci in bližnjimi stanovalci. Premišljene kompromisne rešitve lahko ključno vplivajo na to, ali bodo prebivalci projekt sprejeli kot dobrodošel in nujen, da se mesto reši pločevine in se končno uredi zdaj precej zanemarjen predel, oziroma ...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob. Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
 
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 5% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano