V Portorož prihaja 120 super avtomobilov

Hotel Kempinski Palace Portorož bo v nedeljo, 10. junija, začetna točka sedemdnevne ture super avtomobilov StreetGasm 2018. Ljubitelji dragocenih športnih bolidov bodo lahko pasli oči na kar 120 primerkih.

Lani je bil Portorož le ena od postojank karavane StreetGasm, 
letos pa so ga organizatorji izbrali za izhodiščno točko.  Foto: Hotel Kempinski
Lani je bil Portorož le ena od postojank karavane StreetGasm, letos pa so ga organizatorji izbrali za izhodiščno točko.  Foto: Hotel Kempinski

PORTOROŽ > Ferrari 812 superfast, lamborghini huracan perfomante, ognjeni porsche team fenix ... Pisana druščina športnih super avtomobilov najbolj priznanih znamk bo v nedeljo od 9. ure naprej na ogled pred portoroškim Hotelom Kempinski, kjer se bo začela sedemdnevna tura StreetGasm 2018. Nekatere ekipe bodo s svojimi superavti sicer pripotovale v Portorož že v petek in soboto.

Lani je bil Portorož le ena od postojank karavane StreetGasm, letos pa so ga organizatorji izbrali za izhodiščno točko. V sedmih dneh nameravajo ekipe po Evropi prevoziti 2000 milj oziroma dobrih 3200 kilometrov, pri čemer je o začrtani poti za zdaj znano le, da se začne v Portorožu in konča v romunski prestolnici Bukarešti.

Ferrari 812 in porsche GT3RS

Med izjemnimi super avtomobili bodo prava poslastica za navdušence predvsem tisti najnovejši in najredkejši: denimo ferrari 812 suerfast, tri Lamborghinijeve pošasti huracan performante in personaliziran mclaren 720S.

Vse sodelujoče avtomobile si lahko ogledate na tej povezavi.


Najbolj brano